De Mario-franchise bestaat 35 jaar en dit ga je in de komende update van Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch op 25 februari volop terugzien! Wat kun je allemaal van de nieuwe update verwachten? Is de update je kostbare vrije ruimte op je Nintendo Switch geheugenkaart waard? Onderaan de pagina vind je een opsomming van alle plus- en eventuele minpunten van deze nieuwe update.

Was je nog niet bekend met Animal Crossing: New Horizons, maar ben je na het lezen van deze tekst geïnspireerd om te gaan spelen? Lees op deze blogtekst meer over dit razend populaire spel!

Animal Crossing – Je hele huis en kledingkast schreeuwt “Super Mario”

De nieuwe update voor Animal Crossing bevat vele mogelijkheden van Super Mario zoals de personages Mario en Luigi en nog veel meer. Geschikt voor de Nintendo Switch.

Voor alle Super Mario fans wordt Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch nu nóg leuker. De nieuwe update geeft je de mogelijkheid om allerlei items te kopen in het Super Mario thema. Verander je karakter in Super Mario, zijn broer Luigi of een van de andere karakters uit de Super Mario bende. Ook kun je je huis en tuin helemaal ombouwen tot een waar Super Mario museum. Wie wil dat nou niet? Niet alleen is het gaaf om je huis en tuin vol te zetten met muntjes, blokken en power-ups uit je favoriete Super Mario games: Sommige items zijn ook super handig! Zo kun je jezelf super snel verplaatsen over je eiland met behulp van Warp Pipes!

Animal Crossing – Nieuwe tijdelijke items: Heel de maand feest op je Switch

In Animal Crossing kun jij met jouw Mario personage de wereld gaan verkennen met jouw vrienden op de Nintendo Switch.

Naast alle Super Mario items, zijn er in deze update nog veel meer leuke spullen verkrijgbaar op je Nintendo Switch. Zo wordt op 3 maart het Japanse Poppenfeest Hinamatsuri gevierd. Super leuk voor elke fan van de Japanse cultuur en de schattige hinaningyo poppetjes. Tussen 25 februari en 3 maart vind je elke dag een ander Hinamatsuri item in de winkel. Haal je kimono maar uit de kast en download zo snel mogelijk de laatste update op je Nintendo Switch micro SD kaart om er niet één te missen. Ook is 14 maart PI-dag! Tussen 1 maart en 14 maart kun je een PI-dag item kopen (en je mag één keer raden wat het is).
Verder is 17 maart Shamrock Day! Feestelijker dan het Ierse St. Patrick’s Day kun je het niet maken op je Nintendo Switch. Verkleed jezelf helemaal in het Ierse groen en tover je huis om in een gezellige Ierse pub!

Nintendo Switch micro SD kaart – Een cadeautje voor alle fans

Het specifieke Nintendo Switch micro SD kaart 128 GB. Biedt oplossingen voor de problemen op het gebied van opslag.

Nintendo bedankt iedereen die de nieuwe update op zijn Nintendo Switch micro SD kaart downloadt door ze direct Super Mario behang voor in huis te sturen. De andere Super Mario items zijn pas twee dagen later beschikbaar, maar met dit behang kun je vast een beginnetje maken.

Nintendo Switch micro SD kaart – Is de update de moeite waard?

De Nintendo Switch micro SD kaart met 256 GB. Bereid je goed voor op het downloaden van games en updates met deze micro SD kaart.

De update van 25 februari zit bomvol leuke content om je hele beleving in Animal Crossing: New Horizons op de Nintendo Switch een feestelijke draai te geven. Deze update brengt voor iedereen leuke nieuwe content met zich mee. Het is nog even wachten, maar 25 februari kun je hem direct binnenhalen op je Nintendo Switch micro SD kaart, zodat je geen leuke tijdelijke content hoeft te missen! Bovendien is de update geheel gratis te downloaden op je Nintendo Switch micro SD kaart.

Nintendo Switch micro SD kaart – Algehele beoordeling

Een speler met een Mario outfit de wereld aan het ontdekken bij de zee in Animal Crossing op de Nintendo Switch.

Pluspunten:

  • Alles Super Mario! Van kostuums tot muntjes en de bekende power-ups.
  • Leuke tijdelijke items uit verschillende culturen.
  • Nieuwe missies.
  • De update is gratis te installeren op je Nintendo Switch.

Minpunten:

  • De items zijn maar tijdelijk verkrijgbaar.
  • Het spel zelf neemt al vrij veel ruimte in beslag. Deze updates kosten nog meer ruimte op je Nintendo Switch micro SD kaart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.