Op de Nintendo Switch is sinds eind 2017 de avontuurlijke game Super Mario Odyssey beschikbaar. Je zult een zeer uitdagende reis afleggen met Mario om zo Princes Peach te bevrijden van Bowser. Bowser wil namelijk Princes Peach bevrijden, aan jou om haar te bevrijden! Lijkt het jou leuk om deze uitdaging aan te gaan? Dan is Super Mario Odyssey wellicht de game om op jouw geheugenkaart te downloaden!

Ben jij een fanatieke gamer? Probeer dan ook eens de game Apex Legends voor op jouw micro SD kaart en Nintendo Switch!

Nintendo Switch – Het avontuur van Super Mario Odyssey op jouw micro SD kaart                                    

Mario in de wereld van Super Mario Odyssey die jij kunt besturen op de Nintendo Switch. Download de game op jouw Nintendo Switch micro SD kaart.

Jij staat in de schoenen van het bekende personage Mario. Hiermee reis je de wereld rond en beleef je uitdagende avonturen. Tijdens de rondreis maak je gebruik van een luchtschip dat Odyssee heet. Om de reis telkens te kunnen realiseren, moet dit luchtschip worden opgeladen. Dit gebeurt met de zogenoemde Power Moons. Je zult vele mooie plekken bezichtigen, zoals mooie stranden, grote steden en mooie natuurgebieden. Op deze plekken kun je allerlei voorwerpen vinden om de reis door te komen, bijvoorbeeld lokale munten en Super Moons.

Om deze mooie momenten vast te leggen op jouw micro SD kaart is er ook nog de mogelijkheid om een foto te maken, door de snapshot-stand. Hiermee kun je op elk moment foto’s maken van de reis die je op dat aan het beleven bent. Deze foto’s worden dan automatisch opgeslagen op de Nintendo Switch micro SD kaart.

Nintendo Switch micro SD kaart – De verschillende rijken binnen Super Mario Odyssey

De kaart van de wereld van Super Mario Odyssey op de Nintendo Switch micro SD kaart. Deze geheugenkaart is zeer geschikt.

Tijdens het avontuur van Super Mario Odyssey zul je vele rijken bezoeken. Deze rijken zijn: Stedenrijk, Woestijnrijk, Kookrijk, Bosrijk, Watervalrijk, Hoedenrijk, Sneeuwrijk en het Strandrijk. Deze zijn natuurlijk ook op jouw kaart weergegeven. Naast het feit dat de rijken op de kaart zijn weergegeven, wordt er ook zeer handige informatie gepubliceerd, lees deze informatie goed door. Binnen deze zogenoemde “rijken” worden in de winkel genaamd “Crazy Cap”ook souvenirs en lokale outfits te koop aangeboden. Koop zo jouw favoriete spullen uit de omgeving om zo een fraai overzicht van herinneringen voor later op te bouwen.

Nintendo Switch micro SD kaart – Het downloaden van Super Mario Odyssey op jouw Nintendo Switch

Mario aan het lopen in Super Mario Odyssey met 2 Nintendo Switch micro SD kaarten. Deze geheugenkaarten zijn geschikt voor jouw Nintendo Switch.

Super Mario Odyssey is zeer eenvoudig te downloaden op jouw Nintendo Switch. Echter is het verstandiger om de game te downloaden op een Nintendo Switch micro SD kaart. Super Mario Odyssey neemt namelijk maar liefst 5,74 GB in beslag. Dit klinkt klein, maar extra geheugen biedt je meer mogelijkheden: meer spellen paraat hebben zonder dat je hoeft te switchen. Een echte game liefhebber met een Nintendo Switch begrijpt dit als geen ander. Niets is fijner om ongestoord te kunnen gamen wanneer jij dat wilt. Problemen met de opslagcapaciteit van de Nintendo Switch is dus zeker iets wat je wilt vermijden, dit kan met een Nintendo Switch micro SD kaart! Hiermee kun jij zonder problemen alle games downloaden die jij wilt spelen. Een goede geheugenkaart, ofwel micro SD kaart, is dus zeker noodzakelijk!

Nintendo Switch – Relevante specificaties

SpelmodusSingleplayer
Grootte spel5,74 GB
Beschikbare talenDuits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Russisch
OntwikkelaarNintendo
Releasedatum27 oktober 2017
SysteemNintendo Switch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.