Pokémon Sword, een nieuwe versie van het welbekende spel Pokémon. Deze avontuurlijke game is op 15 november in 2019 uitgebracht door de ontwikkelaar Game Freak en was per direct beschikbaar voor de Nintendo Switch. Deze game heeft een nieuwe draai gekregen waardoor de originele versie van Pokémon is verbeterd. Bij het downloaden van dit spel komt echter meer bij kijken, zoals het aanschaffen van een Nintendo Switch geheugenkaart.

Wanneer je meer interesse hebt in de versie Pokémon Shield, verwijs ik je graag naar een ander artikel!

Nintendo Switch micro SD kaart – Pokémon

Een foto van een personage van Pokémon Sword die een Pokéball gooit. Geschikt voor Nintendo Switch.

Met deze nieuwe generatie van Pokémon begin je aan een avontuurlijke reis door het genoemde Galar. Galar is een groot gebied met verschillende landschappen en omgevingen. Tijdens de reis zal je onder andere moderne steden, donkere bossen en bergen zien. Het zijn dus zeer diverse omgevingen waarin de reis zal plaats vinden, genoeg te ontdekken dus!

Het avontuur begint bij het ontwerpen van jouw eigen trainer, deze kun je helemaal naar eigen smaak samenstellen om zo uit te blinken ten opzichte van de rest. Verder moet je ook een eigen partner-Pokémon uitkiezen: Grookey, Scorbunny of Sobble. Met deze Pokémon kun je andere Pokémon vangen en trainen of ruilen om zo uiteindelijk de Gym Challenge aan te gaan. Zo kun je uiteindelijk de kampioen van Galar worden.

Zo kun je ook mee doen aan de Max Raid Battles, hierbij gaan de spelers de confrontatie aan met een supersterke Pokémon, ook wel bekend als Dynamax Pokémon. Vang de beste Pokémon en ga de strijd aan met Pokémon Sword!

Nintendo Switch micro SD kaart – Wat heb je nodig?

De Nintendo Switch micro SD kaart in 256 GB. Bij het downloaden van Pokémon kan gebruik gemaakt worden van deze micro SD kaart.

Pokémon Sword is een zeer groot spel, de verklaring hiervoor is dat het spel vele opties biedt. De wereld waarin je als trainer alles gaat verkennen is zeer groot, zo kun je vele avonturen beleven met Pokémon op jouw Nintendo Switch. Het spel neemt maar liefst 12,71 GB in beslag op het interne geheugen op jouw Nintendo Switch. Het interne geheugen bevat slechts 32 GB aan capaciteit. Dit zal dus voor problemen gaan zorgen als je meerdere favoriete games wilt spelen.

Hiervoor biedt een Nintendo Switch micro SD kaart van SanDisk de perfecte oplossing! Een Nintendo Switch micro SD kaart zorgt er namelijk voor dat je al jouw favoriete games kunt opslaan op 1 centrale plek. Ook zorgt deze micro SD kaart ervoor dat je alle gave games mee kunt nemen op vakantie.

Nintendo Switch micro SD kaart – Specificaties

SpelmodusSingleplayer
Beschikbare talenEngels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans, Chinees, Koreaans
OntwikkelaarGame Freak
Releasedatum15 november 2019
SysteemNintendo Switch
GenreRole-playing game (RPG)
Grootte spel12,71 GB

Pokémon Sword heeft een nieuwe draai gekregen van de ontwikkelaar Game Freak, vele nieuwe Pokémon en nieuwe mogelijkheden. Een super leuke game dus om te spelen en op te slaan op jouw Nintendo Switch micro SD kaart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *