Fortnite is in enkele jaren een mega populaire game geworden. Vele streamers op YouTube en Twitch begonnen de game Fortnite te streamen. Hierdoor gingen vele kijkers het spel ook zelf spelen. Zo is het spel binnen een korte duur een wereldbekend en zeer succesvol spel geworden. Je kunt het spel gemakkelijk downloaden op jouw Nintendo Switch geheugenkaart.

Naast Fortnite, is Super Mario Party ook een leuke game voor de fanatieke gamers! Lees het in een ander artikel.

Nintendo Switch micro SD kaart – De game Fortnite

Verschillende spelers strijden in Battle Royale van Fortnite om winnaar te worden.

Fortnite is in 2017 uitgebracht door de ontwikkelaar Epic Games. Fortnite is op vele apparaten al te spelen, zoals de PlayStation, Xbox, PC en sinds kort ook op de Nintendo Switch! Voor dat de Battle Royale gaat beginnen kun je allereerst je eigen “skin” (= outfit) en andere accessoires kiezen, helemaal naar jouw wens. Vervolgens kun je een keuze maken uit de diverse spelmodussen, zoals Solo, Duo of Trio. Wanneer je deze keuze hebt gemaakt kan de strijd in de Battle Royale gaan beginnen. Spring uit de Battle Bus en vlieg naar jouw favoriete plek op de kaart. Nu je geland bent op een plek kun je beginnen met de zoektocht naar wapens, schatkisten en medicatie. Als je er na deze stappen klaar voor bent om het gevecht aan te gaan met een vijand, kun je die gaan zoeken het eiland. Let wel op, je moet ook rennen naar de cirkel voor de storm. Deze storm zorgt er namelijk voor dat jouw XP minder wordt. Zorg dat jij als laatste overblijft in de Battle Royale en wordt de winnaar!

Nintendo Switch micro SD kaart – Updates voor Fortnite

De SanDisk Nintendo Switch micro SD kaart. 128 GB aan opslag om alle games te kunnen opslaan.

Er komen regelmatig updates beschikbaar voor Fortnite. Deze updates bevatten onder andere nieuwe spelmodi, nieuwe wapens en nog vele andere mogelijkheden. Het is van belang om de updates te blijven uitvoeren om de game te kunnen blijven spelen. Dit neemt natuurlijk ook flink wat geheugen in beslag, hiervoor bied ik je een geschikte oplossing voor aan, een micro SD kaart dat geschikt is voor jouw Nintendo Switch. Een Nintendo Switch micro SD kaart zal er namelijk voor zorgen dat jij al jouw favoriete games kunt downloaden maar ook kunt blijven updaten! Zo kun je ongestoord en eindeloos blijven gamen.

Nintendo Switch micro SD kaart – De Item Shop

De Item Shop in Fortnite. Hier kun je allerlei spullen komen om het nog leuker te maken.

Fortnite bevat ook een eigen winkel, de genoemde Item Shop. In deze winkel kun jij de mooiste outfits kopen waarmee jij de strijd aan gaat in de Battle Royale. Ook kun een pickaxe ( = pikhouweel) bemachtigen en deze gebruiken om materialen te verzamelen. Alle spullen die in deze shop te koop zijn, kun je kopen met V-bucks.

Nintendo Switch micro SD kaart – Tips voor jouw eerste overwinning in Fortnite!

De hoofdfiguren van een seizoen in Fortnite op de Nintendo Switch.

Deze game is door de jaren heen erg doorontwikkeld, hierdoor zijn er heel wat goede spelers. Niet getreurd, met de volgende tips en wat vertrouwen kun je de strijd aan gaan!

  • Maak zo min mogelijk geluid
  • Gebruik een koptelefoon om het geluid van de game waar te nemen
  • Hou de storm in de gaten op je kaart
  • Drink de drankjes die je extra HP geven
  • Vergeet niet om de materialen te hakken
  • Wanneer een vijand op jou schiet, begin dan met bouwen

Met deze tips kun je in het begin zeker overweg. Het belangrijkste om de game onder de knie te krijgen is natuurlijk veel oefenen.

Nintendo Switch micro SD kaart – Relevante specificaties

SpelmodusOnline multiplayer
Grootte Spel11,7 GB
Beschikbare talenDuits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch
OntwikkelaarEpic Games
Releasedatum27 juli 2017
SysteemNintendo Switch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.