Mario Strikers: Battle League Football is een onlangs gelanceerd spel voor de Nintendo Switch. Dit spel staat in het teken van voetbal en wordt op een vrij heftige manier gespeeld. Het is de zoveelste sportgame in de Mario serie. Eerder kwamen bijvoorbeeld al Mario Tennis, Golf, Baseball & Basketball voorbij. Dit spel is eigenlijk een opvolger van Mario Smash Football. Dit was destijds in 2005 beschikbaar voor de GameCube. Dit spel was ook razend populair en gelukkig is er nu eindelijk een opvolger. Het is dus een voetbalgame op de Nintendo Switch met al je favoriete Nintendo karakters.  Je kunt dit spel opslaan op je Nintendo Switch geheugenkaart, namelijk een micro SD kaart. Deze micro SD kaart wordt ondersteund tot maximaal 2 TB op de Nintendo Switch. Zo kom je nooit opslag te kort. Een groot voordeel door de micro SD kaart dus!

Ben je een echte Mario fan? Lees dan ook de blog over Super Mario Odyssey voor de Nintendo Switch!

Features van Mario Strikers: Battle League Football

Speel nu voetbal in Mario Strikers: Battle League Football op jouw Nintendo Switch. Download de game op jouw Nintendo Switch micro SD kaart.

In dit spel gaat het natuurlijk vooral om voetbal. Je kunt in teams van vijf tegen vijf spelen. Er zijn talloze manieren om te scoren in dit spel en ook om te verdedigen. Er zijn bijvoorbeeld bommen die ontploffen om een speler te hinderen en je kunt van achter tackelen om de bal op te eisen. Het is mogelijk om karakters hun uitrusting aan te passen door eerst munten te verdienen tijdens wedstrijden. Kracht, snelheid, schotkracht, passing en techniek zijn aspecten van een karakter die verbeterd kunnen worden. Je kunt daardoor ook experimenteren welke uitrusting het beste bij je speelstijl past om zo je beste team te vormen. Je kunt deze game opslaan op een micro SD kaart. Een uitstekende micro SD kaart voor de Nintendo Switch is de Samsung Pro Plus micro SD (versie 2021). Met deze micro SD kaart sla je veilig en razendsnel al je favoriete games op.

Geschikt voorNintendo Switch
Type geheugenkaartMicro SD kaart
Downloadgrootte2.2GB
LeeftijdsclassificatiePEGI 7
Uitgebracht op10 juni 2022
Beschikbare talenDuits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Chinees

Downloaden en spelen van Mario Strikers: Battle League Football op je Nintendo Switch micro SD kaart!

Voetbal tegen alle andere spelers in Mario Strikers: Battle League Football op een Nintendo Switch geheugenkaart. Zoals de micro SD kaart 128GB.

Het downloaden en spelen van Mario Strikers: Battle League Football is erg gemakkelijk. Je kunt dit spel aanschaffen en downloaden in de Nintendo eShop. Het spel neemt ongeveer 2,2 GB in beslag en dus is het een redelijk zware game. Het standaard interne geheugen van de Switch bedraagt slechts 32 GB. Je kan je dus goed voorstellen dat als je meerdere zware games hebt, dat je dan al snel in de knel komt met je opslagruimte. Daarom is het mogelijk om een geheugenkaart te gebruiken, namelijk een micro SD kaart. Een prachtige micro SD kaart voor de Nintendo Switch is de SanDisk Extreme micro SD geheugenkaart UHS-I U3 V30. Deze micro SD is meer dan snel genoeg en biedt een opslagruimte tot maar liefst 1 TB! Met deze kaart is er voor iedere gebruiker genoeg keuze.

Oordeel over Mario Strikers: Battle League Football

Je kunt Mario Strikers: Battle League Football gemakkelijk downloaden op jouw Nintendo Switch geheugenkaart. Deze micro SD kaart is verkrijgbaar in 5 geheugencapaciteiten.

Mario Strikers: Battle League Football is een sterke, competitieve partygame waar genoeg bij te beleven valt. Omdat er gelukkig weinig verschil tussen personages zit, krijgt iedere gebruiker dezelfde kansen en dat is wel zo prettig. Het spelen van het spel komt daardoor meer op eigen vaardigheid aan. Het aanpassen van uitrustingen van spelers zorgt wel voor de nodige extra dynamiek. Door het spel op een geheugenkaart op te slaan, zorg je ervoor dat je kostbare spelgegevens veilig en snel opgeslagen zullen worden en kom je nooit opslag te kort. Zo kan je zorgeloos intensieve voetbalwedstrijden blijven doorspelen met je familie of vrienden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *