Mario Kart 8 Deluxe is op 28 april in 2017 uitgebracht door Nintendo en is de opvolger van Mario Kart 7. Altijd al willen oefenen met racen met iconische personages als Mario en Luigi, dan is Mario Kart 8 Deluxe de ideale game voor jou om op te slaan op jouw Nintendo Switch micro SD kaart! Het bevat vele mogelijkheden om zo altijd en overal het spel te kunnen spelen.

Nintendo Switch micro SD kaart – Mario Kart

Spelers nemen het tegen elkaar op tijdens een race van Mario Kart 8 Deluxe.

Mario Kart is een welbekende game waarbij je het opneemt tegen anderen op een circuit. Hierbij kun je je eigen circuit en iconische personage uitkiezen. Het is mogelijk om met maximaal 8 spelers draadloos te kunnen racen in de multiplayer modus. Ook heb je een modus voor de tv of “tafelstijl”, hierbij is mogelijk om te racen met 4 personen op een gesplitst scherm. Naast deze mogelijkheden kun je ook tegen mensen over de gehele wereld racen, hierbij is het maximale aantal gebruikers 12 personen.

Allereerst kun je je eigen personage uitkiezen met een daar bijbehorende race auto. Aan de auto die je hebt gekozen kun je nog zelf banden, chassis en een echte paraglider uitkiezen. Ook kun je kiezen uit 5 snelheidsklassen zoals de zeer snelle GP 200 cc of een iets langzamere GP 150 cc. Nu kan de start van de race gaan beginnen! Tijdens de race kun je tegenwoordig 2 voorwerpen tegelijkertijd meenemen, zo is het hanteren van een goede strategie nog belangrijker geworden. Deze voorwerpen zijn bij de trouwe gebruikers van Mario Kart al bekend, zoals de iconische banaan en de paddenstoelen waarmee je nog sneller gaat rijden en nog veel meer! Aan het einde van de race krijg je het resultaat te zien op welke plek je bent geëindigd.

Nintendo Switch micro SD kaart – Levels

2 bekende personages van Mario Kart 8 Deluxe rijdend in een uitdagend level op de Nintendo Switch.

Mario Kart 8 Deluxe bevat maar liefst 48 circuits. Deze 48 circuits zijn onderverdeeld in 12 werelden. Per wereld heb je derhalve de keuze uit 4 races. De 12 werelden zijn: Paddenstoelbeker, Bloemenbeker, Sterrenbeker, Speciale beker, Schildbeker, Bananenbeker, Blaadjesbeker, Bliksembeker, Eierbeker, Triforce-beker, Crossing-beker en Superbelbeker. De circuits verschillen redelijk veel van elkaar, waardoor er vast wel circuits bij zitten waar jij helemaal gek op bent of kunt worden. Een uitdagende game dus wat zeker thuis hoort op jouw Nintendo Switch geheugenkaart!

Nintendo Switch micro SD kaart – Personages

Meerdere personages van de Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch.

Mario Kart kent natuurlijk vele traditionele personages. Deze personages zijn ook terug te vinden in de Mario Kart 8 Deluxe zoals; Mario, Luigi, Peach, Daisy, Yoshi, Wario en nog veel meer. Er is een keuze uit meer dan 40 personages, met al jouw favoriete iconen. Verder heb je ook de optie om een amiibo aan te schaffen zoals de amiibo van Super Mario of Animal Crossing. Hiermee kun je outfits van alle personages krijgen voor je eigen Mii-personage!

Voor het spel Animal Crossing op de Nintendo Switch, verwijs ik je graag naar een ander artikel.

Nintendo Switch micro SD kaart – Wat heb je nodig?

Dit is de Nintendo Switch micro SD kaart met 128 gb aan capaciteit voor al jouw favoriete games.

Mario Kart 8 Deluxe is een relatief gezien groot spel, het zal namelijk 7,05 GB innemen op het interne geheugen van jouw Nintendo Switch. Aangezien het interne geheugen slechts een opslagcapaciteit heeft van 32 GB, waarvan een groot gedeelte ook verloren gaat aan het systeem, is de aanschaf van een Nintendo Switch micro SD kaart zeker aan te raden. De voordelen hiervan zijn dat je met een deze micro SD kaart alle games op 1 centraal punt hebt staan, zo is de kans op het kwijt raken van alle spelen zeer beperkt. Ook hoef je met deze micro SD kaart geen zorgen meer te maken voor het downloaden van al jouw favoriete spellen. Met een Nintendo Switch micro SD kaart kun je dus direct al jouw games downloaden zonder zorgen!

Nintendo Switch micro SD kaart – Specificaties

SpelmodusSingle- en multiplayer
Beschikbare talenDuits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Portugees, Russisch
OntwikkelaarNintendo
Releasedatum28 april 2017
SysteemNintendo Switch
GenreRacen
Grootte spel7.05 GB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *