Monopoly is een zeer bekend bordspel, maar sinds eind 2017 kun je deze ook op jouw geheugenkaart downloaden! Speel waar en wanneer jij dat wilt, ga dus zeker de uitdaging aan tegen alle andere spelers. Wil jij naast alle andere avontuurlijke en spannende games op jouw Nintendo Switch, een juist meer strategische game spelen? Dan is Monopoly wellicht iets voor jou.

Ben je ook benieuwd naar een game waarbij je echt alle vrijheid hebt om je eigen wereld in te richten? Lees dan zeker ook een andere blogtekst!

Nintendo Switch – Het levendige bord in Monopoly

Het bord in Monopoly op de Nintendo Switch is in 3D weergegeven. Zo is de beleving nog leuker!

Met Monopoly op de Nintendo Switch speel je op een speciaal bord, waarbij alles in 3D wordt weergegeven. Zo word jij helemaal opgenomen in het spel om de beleving zo te optimaliseren. Binnen Monopoly kun je continu nieuwe uitdagingen aangaan om zo de leukste beloningen te ontvangen. Om te beginnen aan Monopoly op de Nintendo Switch moet er een keuze worden gemaakt van de 6 verschillende officiële huisregels binnen Monopoly. Één voorbeeld van een modus waaruit kan worden gekozen is de Speed Die modus, waarin het mogelijk is om het bord sneller te laten ontwikkelen.

Nintendo Switch – De online mogelijkheden binnen Monopoly

Monopoly kun je ook online spelen op de Nintendo Switch. Zo kun je het tegen mensen over de hele wereld spelen.

Met de Nintendo Switch kun jij Monopoly spelen waar en wanneer jij dat zelf wilt. Zo kun je het lekker thuis op de bank spelen, maar ook in de trein of op werk. Leuk om erbij te vermelden is dat je tijdens het gooien van de dobbelstenen, ook het gevoel krijgt dat je de dobbelstenen in je handen hebt. Naast deze flexibele mogelijkheden, kun je met Monopoly ook online met anderen spelen. Hiermee kun je de strijd op het bordspel opnemen tegen spelers over de hele wereld. Alles is te personaliseren, zoals de sessies en spelmodi.

Nintendo Switch geheugenkaart – Veel speelplezier met een geheugenkaart

Monopoly is een super leuk bordspel dat je kunt downloaden op jouw Nintendo Switch geheugenkaart om zo de game te spelen waar en wanneer jij dat wilt.

Monopoly is het ideale spel om met het gehele gezin en vrienden te spelen. Zoals net vermeld zijn er ook mogelijkheden om Monopoly online te spelen om zo de strijd aan te gaan met mensen over de gehele wereld! Om dit plezier te realiseren is het echter wel verstandig om de juiste voorbereidingen te treffen. Een Nintendo Switch geheugenkaart is één hiervan, deze lost namelijk alle problemen op het gebied van opslagcapaciteit op voor de lange termijn. Hiermee kun je namelijk alle games blijven spelen zonder gedoe! Op de Nintendo Switch geheugenkaart kun je dus gemakkelijk Monopoly downloaden voor jouw Nintendo Switch.

Nintendo Switch geheugenkaart – Specificaties

SpelmodusSingelplayer, Multiplayer
Beschikbare talenDuits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Portugees, Russisch
OntwikkelaarUbisoft
Releasedatum31 oktober 2017
SysteemNintendo Switch
GenreAvontuur, Strategie, Bordspel
Grootte spel3,71 GB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.