FIFA 21 Legacu Edition is op 9 oktober in 2020 uitgebracht voor de voetballiefhebbers op de Nintendo Switch. Altijd al de moeilijkste voetbaltrucjes willen uitproberen? Dan is dit wellicht het perfecte spel voor jou. Echter komt er meer bij kijken dan alleen het downloaden van FIFA 21 Legacy Edition, namelijk de aanschaf van een Nintendo Switch geheugenkaart, hier leg ik je uit waarom!

Toch liever willen racen met iconische personages zoals Mario of Luigi? Lees dan een ander artikel.

Nintendo Switch micro SD kaart – FIFA 21

Een bekende speler dat je kunt kopen op FIFA 21 Legacy Edition op de Nintendo Switch.

Electronic Arts heeft voor de vierde jaargang op rij het zeer bekende en populaire spel FIFA uitgebracht voor de Nintendo Switch. Ditmaal gaat om FIFA 21, en dit is de meest vooruitstrevende versie van het steeds weer opnieuw geüpgradede voetbalspel die toebehoort tot één van de grootste en meest bekende online games die er bestaan. Keer op keer worden er verbeteringen aan het spel aangebracht, mede door de input vanuit de gaming community. Vanaf de zomer van 2017 is het spel namelijk ook te spelen op de Nintendo Switch, en dit betekent dat de basis van het spel dus volledig is aangepast om het ook bespeelbaar te maken op de Switch. Dit is namelijk ook het geval op consoles als de Playstation 4/5 of Xbox One of Series X/S.

Nintendo Switch micro SD kaart – Vergelijking met andere consoles

Nintendo Switch met het opstart scherm van FIFA 21 Legacy Edition.

Overigens zijn er wel daadwerkelijke verschillen in de game-ervaring op de Switch vergeleken met de andere welbekende consoles. Voor gebruikers voelt het spelen van FIFA op de Switch wel degelijk anders. Daarom zou het natuurlijk fijn zijn als Electronic Arts dezelfde game-ervaring zou aanbieden op de Switch als dat de andere consoles die wel bieden. De Switch zou namelijk 1 hele unieke kwaliteit kunnen uitbuiten wat de andere consoles niet hebben en dat is dat de Switch ook meegenomen kan worden buitenshuis waarbij de Playstation en Xbox deze kwaliteit natuurlijk niet bieden.

Nintendo Switch micro SD kaart – Downloaden

De Nintendo Switch micro SD kaart met 128 GB. Geschikt om FIFA 21 Legacy Edition op te slaan voor jouw Nintendo Switch!

Om FIFA 21 te kunnen spelen op de Switch, zijn er een paar zaken vereist. Op het geheugen van de Nintendo Switch moet namelijk ongeveer 14,1 GB vrije ruimte beschikbaar zijn om het spel te kunnen downloaden. Daarna kan het spel gedownload worden in de Nintendo eShop en dat is de plek waar u namelijk de aankopen kunt doen. Hiervoor is wel een Nintendo-account vereist. Mocht deze 14,1 GB benodigde ruimte nou heel zwaar drukken op het geheugen van uw Switch, dan kunt u altijd nog overwegen om een Nintendo Switch micro SD kaart aan te schaffen. Deze kaarten zijn beschikbaar vanaf 64 GB tot 512 GB en dus is er voor iedere gebruiker een oplossing te vinden op het gebied van opslag.

Nintendo Switch micro SD kaart – Specificaties

SpelmodusSingleplayer
Beschikbare talenDuits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Chinees
OntwikkelaarElectronic Arts
Releasedatum9 oktober 2020
SysteemNintendo Switch
GenreSport
Grootte spel14.08 GB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.