Altijd al je creativiteit willen inzetten in een spel? Dan is Animal Crossing wellicht het perfecte spel voor jou! Hier kun je je eigen eiland helemaal inrichten naar jouw smaak. Ook zijn er in het spel vele realistische aspecten verwerkt, denk hierbij aan seizoenen en materialen.

Toch liever een spel waarbij je meer een echte trainer als rol vervult? Lees dan ook een ander artikel!

Nintendo Switch Geheugenkaart – Animal Crossing

Groepje gebruikers van Animal Crossing op de Nintendo Switch.

In Animal Crossing kun je je eigen wereld helemaal inrichten naar jouw wens. Sinds dat het spel is geïntroduceerd op de markt is het razend populair geworden. De game is op 20 maart in 2020 uitgebracht door Nintendo zelf en was per direct beschikbaar voor de Nintendo Switch!

Het is dus een avontuurlijk spel wat oneindig breed is. Je kunt onder andere werken aan je eigen creatieve invulling waarbij je zelf op zoek kunt gaan naar de materialen die je kunt gebruiken. Ook kun je spullen ontwikkelen voor de bewoners van je dorp, zoals gereedschappen of meubilair. Naast deze mogelijkheden kun je ook zelf bruggen, wegen en nog veel meer aanleggen om het helemaal naar jouw wens te maken! Het spel bevat ook seizoenen wat het nog realistischer maakt, het leven op het eiland gaat immers altijd door. Met het leven op het eiland kun je dus veel dingen zelf maken, maar je kunt ook vele toffe evenementen van feestdagen of toernooien meemaken, met bijvoorbeeld nieuwe bewoners van het eiland. Een super geschikt spel dus om te downloaden op jouw Nintendo Switch geheugenkaart als je van creativiteit houdt!

Nintendo Switch Geheugenkaart – Multiplayer

Meerdere spelers staand aan de ze. Spel is Animal Crossing voor de Nintendo Switch.

Je kunt Animal Crossing spelen met 8 spelers, die allen geregistreerd zijn op een Nintendo Switch systeem, wonend op 1 gemeenschappelijk eiland. Verder kunnen er maximaal 4 eilandbewoners op hetzelfde systeem spelen. Het is door deze mogelijkheden een zeer geschikt spel om met jouw vrienden te spelen, om zo jullie eigen wereld te creëren!

Nintendo Switch Geheugenkaart – Wat heb je nodig?

De Nintendo Switch geheugenkaart met 256 GB aan opslag capaciteit. Voor de fanatieke gamer.

Om Animal Crossing te spelen op jouw Nintendo Switch, zijn onderstaande 2 producten nodig:

  • Nintendo Switch Online abonnement

Voor het spelen van Animal Crossing is de aanschaf van een Online Abonnement belangrijk. Zonder dit product kun je het spel niet spelen met jouw vrienden. 1 maand kost 3,99 Euro, 3 maanden 7,99 Euro en 12 maanden 19,99 Euro (prijzen op moment van schrijven van dit artikel, deze kunnen in de toekomst uiteraard wijzigen). Daarnaast heb je ook een internetverbinding nodig.

  • Een Nintendo Switch geheugenkaart

Animal Crossing is relatief gezien een groot spel, het neemt 7.26 GB in beslag. Gezien het feit dat het interne geheugen van een Nintendo Switch maar 32 GB bevat, waarvan een groot gedeelte verloren gaat door het systeem, is de aanschaf van een Nintendo Switch geheugenkaart zeer aan te raden. Wanneer je Animal Crossing download op het systeem van de Nintendo Switch, heb je dus ongeveer nog 20 GB over voor de andere games. Zo kun je namelijk al je favoriete spellen opslaan op 1 centraal punt en hoef je niet meer na te denken bij het downloaden van een nieuwe game!

Nintendo Switch Geheugenkaart – Specificaties

SpelmodusSingle- en multiplayer
Beschikbare talenEngels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Russisch, Japans, Chinees, Koreaans
OntwikkelaarNintendo
Releasedatum20 maart 2020
SysteemNintendo Switch
GenreDieren, simulatie
Grootte spel7.26 GB

Na de aanschaf van een Nintendo Switch Online abonnement en een Nintendo Switch geheugenkaart kan het avontuur gaan beginnen. Elke dag is een nieuwe dag. Bepaal zelf wat en wanneer je bouwt op jouw eigen eiland met Animal Crossing!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *